tintinisabella

Har man de bästa vännerna så har man
förlåt för superdålig uppdatering. Har verkligen inte orkat blogga alls idag, har nog typ sovit bort hela dagen känns det som. Var ju hos Josse igår, det var verkligen supermysigt. Jag Sassa delade på en Bag In Box (Guntrum Reisling) som slank ner vill jag lova. Å andra sida så började vi dricka vin vid 8 och slutade imorse runt sex halv sju. Så vi tog ju den tiden på oss som behövdes haha! Men jättekul och trevligt hade vi iallafall, snackade massa skit och så. Runt 2 tiden kom josses vän Pia också, lika lullig var hon. Och då satte vi igång och spela "med andra ord", även det var jätteskoj.

Nu hade jag iallafall tänkt bädda ner mig i sängen med något gotte, och kolla tv. Sen kommer väl Linus också upp när Rögle är slut. Vad är detta med killar och sport? I don't knowe.. Iallafall, ni missar väl inte debatt ikväll med Linda Rosing och Kissies på 1:an kl. 22:00?

Hörs imorgon, då blir det först jobb 6:45-15:30, goa pengar, efter det fixa till sig snabbt, bege sig till Väla och efter det hem till Linus kompis och hans flickvän, där dom ska bjussa på middag och sånt mys! :), Så skriver jag inget imorgon, så vet ni varför! ;)


jag och Sassa tog tåget till stan där vi mötte upp josse och emily för en fika på Graffiti


Lite skillade är vi. Av någon anledning skulle vi visa att vi kunde stå i brygga eller vad det heter, och det kunde vi alla tre efter lite träning! :) haha






Jag & Pia, vi sover inte, vi mattligger bara....