tintinisabella

En riktig toppenhelg
Jag har haft en helt underbar helg! Verkligen toppen! Fredagem började med öppna as usual, därefter hem för en massa fix, kl 16.30 var jag och Sassa tillbaka i Hyllinge igen för att kidnappa Sara, som ska gifta sig nästa helg. Hon blev minsann ganska paff när vi stod där i dörren med ett stort glas med cider åt henne! Därefter gick kvällen snabbt, hade galet roligt tillsammans med Sassa, Sara och Carro! ♥ Stod i Sassas källare och dansade, drack några drinkar, drack shots och bara hade så galet kul! =)
 
Lördagen bjöd på kräftskiva hos Sassa och Chrolle, en supermysig kväll där barnen fick leka i trädgården, och det gick så otroligt bra. Känns så konstigt att barnen blivit såpass stora nu att de kan leka så på egen hand, medan vi vuxna satt vid bordet och pratade och hade skoj!
Är sååå sjukt nöjd med helgen, den har innehållit både partytintin, sedan dagen efter få återgå till mitt riktiga liv tillsammans med min familj.
 
Idag blir det massa städ här hemma, ska försöka komma iväg och storhandla också. Drar mig för det, det är så jäkla tråkigt ;p. Men otroligt skönt när det är gjort och kyl o frys är fulla. Senare beger vi oss på kalas i Gantofta. Märks att vi är stor släkt.. Nyss var det Luddes dop, idag Qenas kalas, på tisdag fyller Elvin år, Den 11 sept fyller Melker år, jag i Oktober, Ella & mormor i November och Linus i december. kalas, kalas, kalas!! Men skoj är det!