tintinisabella

en sån där vecka... en sån där morgon
Hej! =)

Äntligen, inatt, fick jag sova en hel orörd natt.. Dock hade jag väl ganska svårt för att somna, men jag väcktes inte av ett gråtande barn! 
I en veckas tid nu ungefär har vår minsting åkt på en dryg förkylning, febern har nått 40 grader och hostan har spökat om nätterna. Wilgot har aldrig varit varken särskilt mammig eller pappig, men denna vecka har han varit som en liten, liten igel på mig. Även nu när febern är borta så springer han efter mig med upphöjda armar. Tur för den lille att han är så söt, men han är också tung. I vilket fall som så hoppas jag att det vänder helt snart och att lilleman blir sitt vanliga jag igen, för allas skull! ;) 
 
Idag är Melker i skolan, även denna morgon fick testa mitt humör. Jag har dåligt morgonhumör, men Melker..... Honom ska vi inte ens börja prata om. Han skulle minsann inte upp ur sängen, men efter mycket trevande så kom han igång.. Vi hann med nöd och näppe dit, och medan vi hängde av hans jacka så sjöng klassen godmorgon-sången. 
 
Ludvig sitter i soffan och spelar tv-spel, han ville vänta med att gå ut tills Melker kom hem, och då ska vi upp till utsiktsplatsen här i Åstorp. Jag hoppas att det blir lika mysigt som det låter, utan surande och stånkande! 
 
Mina kärlekar ♥