tintinisabella

mer bröllopssnack..
Brukar det inte vara så att när man längtar efter något så går tiden så sakta, så sakta. Jag menar just nu längtar jag ju både efter bröllop OCH en spanienresa. Men det känns helt ärligt som att tiden aldrig gått såhär fort. Dagarna verkligen bara springer iväg i en rusande fart. Jag hänger liksom inte med riktigt. Det har ju garanterat att göra med att jag gått som mammaledig sedan 2011-hösten 2014, knappt fått något jobb fram till våren-2015, plus att vi då har ett schema där vi vartannan vecka jobbar 6 dagar. Så ja, de dagar man är helt ledig ska man hinna med en hel del. Vi jobbar även vartannan helg, så helgerna har ju definitivt aldrig gått fortare. Menmen, det är ju både skönt och fruktansvärt pirrigt när man inte känner att man hänger med. 
 
Vid kl 13 idag ska jag möta Josse & Tina, två av mina brudtärnor, för att mäta bord osv i lokalen. Jag har ju köpt en himla massa knoppa-lakan, blir ju ca 68 st som stolsöverdrag och idag måste jag få reda på hur många som krävs för att användas som dukar. Jag har just nu 98 st lakan, så jag hoppas ju på att det räcker. 
På torsdag ska jag in till butiken där jag köpa klänningen för att sy upp den, det är ju också en grej som i höstas kändes som så otroligt långt fram. Men nu är det liksom denna veckan =D
Detta blir nog också sista besöket i lokalen innan det är dags att åka dit och pynta den, en 7/8. Dagen innan den stora Dagen ♥
 
Jag kan även halvt bocka av resterande av mina stolsrosetter, jag fick ju beställt blå stolsrosetter nu på myperfectday, så dom borde väl anlända nu i veckan hoppas jag =)
Därefter har jag mest smågrejer som ska köpas. De saker som är enklast att glömma.. Men.. Om jag skulle ha missat något, så är det nog ingen världskatastrof =)
 
Som jag längtar efter att få bli Fru Åberg ♥