tintinisabella

Längtar så efter dig bebis ♥
Fyför vad varmt det är idag! Eller rättare sagt, kvavt! Tror jag ska avlida. Har iallafall dammtorkat här hemma och bäddat. Även sprungit in & ut med sopor osv. Gud vad jag är duktig. Tänkte att jag får vila mig litta till innan jag ger mig på att dammsuga. höhö!
Idag går jag in i v. 29. Har så svårt att fatta att det nu bara är 11 små veckor kvar tills vår lilla älskling är beräknad.
Jag längtar efter dig så jag spricker
Dessa helt underbara dagarna har bestått av att vara ute, självfallet!
I fredags kom Linus lillebror Eddie och hans flickvän Jessica hit på grillat, lite senare på kvällen trillade även Mazze och Jannica in här, drack och åt gott, snackade lite skit osv. Var jättekul. I lördags skulle vi träffat Mazze och Jannica igen, men herregud vad vi var sega den dagen. Tänk att man kan känna sig bakis, även om det är över ett halvår sedan man drack en droppe alkohol ;p. Jag tror det var alla ångerna i luften från kvällen innan ;). Men vi var iallafall hos mamma och pappa några timmar på lördagen, badade i poolen, solade och åt grillat.. igen..
Har även hunnit med att göra det riktig fint i vår trädgård. Vi har lukat och pysslat om den så bra så, så nu är här så fint, så fint!
Nä, om jag ska ta sista rycket här, sedan hoppa in i duschen, för att sedan bege mig till affären och handla middag till idag. Ikväll står det jobb på schemat, 17-22. Gillar de korta 5 små timmarna! =)