tintinisabella

Att vara tacksam till livet!
Idag säger jag Grattis till mig själv. 24 år gammal. På endast 24 år har jag hunnit skaffa mig ett hus tillsammans med mannen i mitt liv, jag har fått 2 fantastiska små barn, en vacker liten vovvsing. Jag har underbara vänner runt mig & en helt fantastisk familj! ♥ Vad mer kan man begära?
Förhoppningsvis ska jag väl hitta mig ett jobb där jag kan få en fast tjänst med. Söker, söker & söker. Men vill att det ska kännas rätt ju. Just nu jobbar jag som timvikarie på mitt gamla jobb. Samt att jag har zinzino som jag ska ta tag i nu igen. Nu är ju inskolning klart, barnen är på dagis iaf sina 15h/vecka. Om jag inte får något jobb, då blir det ju dagis då med såklart =)
 
Vaknade av "skönsång" från Linus och pojkarna imorse & frukost på sängen. Linus hade kokat kaffe (som var lite för starkt, eller okej, jättestarkt!) och gjort en liten macka som han så fint hade placerat ett värmeljus på! Han är så go, min Linus ♥ I present ska jag få en weekend i Stockholm med honom när ett bra tillfälle ges. Blir väl isf nästa år någon gång. Vi ska ju först till Göteborg i december med våra underbara vänner, Tina & Kenny.
 
 
Barnen är på dagis nu fram till 13.30 så jag ska passa på att städa här inför kalaset ikväll. Vi får fira mig i 2 omgångar, ikväll med min familj + svärfar med barn, och på lördag blir det med svärmor & Linus syskon. Måste nästan dela upp det denna gången. Vi blir så himla många när alla samlas, och det var ju inte längesedan vi firade vår allas lilla Melker! Då var vi över 30 pers här hemma ;p.
Vi hade ju kunnat strunta i att fira min födelsedag kan man ju tycka. Jag är ju vuxen nu, och bara fokusera på barnens födelsedagar. Men jag tycker att det är viktigt att fira födelesedagar. Man ska vara så otroligt tacksam för alla åren man får lov att vara med. Livet kan ryckas ifrån en så himla fort. Så idag är jag glad, Idag blir jag 24 år gammal!... eller ung! =)
 
Ha en bra dag allesammans!