tintinisabella

Min vecka.
Hello hello! :) Nu har det gått ytterligare några dagar, och de har mest bestått av jobb, jobb, jobb och döda flugor, millimetrar och mygg. Det är något med strövelstorp som gör att alla insekter vill bosätta sig och skapa en familj på 10 tusen st just här. Kan ju vara all åker, eller kanske all hästskit och koskit som existerar just precis här. Men ja, det är ganska jobbigt iallafall.

Josse var iofs hos mig i onsdags och käkade kräftor, drack vin och snackade skit. Helt enkelt det vi gör allra bäst. Och på fredagen dog jag upp till Marstrand, en ö som ligger i Göteborg. Hade supermys tillsammans med min familj, Linus och Offers familj.

Igår la vi bara här helt döda när vi kom hem, glodde två st filmer, the bounty hunter och the spy next door. Båda två var riktigt bra filmer :)

Nu hade jag iallafall tänkt hoppa in i duschen, men innan det ska jag retas lite och berätta att jag och Linus har en grej på gång nu ;) Men berättar ingenting ännu. Ni kommer få veta tids nog. Jag lovar, får se hur länge jag kan hålla tyst bara ;) höhö!

Vi hörs! SOLONG!