tintinisabella

Babyskydd

Kvällsmys deluxe. Dock fattas min käraste ❤️ han har typ flyttat till gymmet nu för tiden så vi ses den sista halvtimmen om kvällarna som jag orkar vara vaken :) men det är ju alltid något!
Annars idag var jag ju och köpte present till mamsen, köpte även ett par nya mjukis byxor till lilleman. Han behöver lite nya "dagiskläder". Jag tycker det känns bäst när han har mjukisbrallor på sig på dagis, lättare för honom att busa runt i än ett par stela jeans.

Jag kikade även in på Lekia och tittade efter babyskydd. Kollade på Brios men där gillade jag inte att suffletten var så liten. Vill ha så man kan dra den en bra bit över så det kan skydda både mot solen och om ifall att det regnar. Självklart är säkerheten också viktig.
Min vän Sassa köpte en Britax till sin dotter, jag hade också Britax till lilleman, men min var utan bas, vill helst ha det också. Ja, vi får helt enkelt se vad det blir för någon. Det lär inte bli Akta Gracos iallafall, då nästan alla som jag vet som haft den, har klagat på att den är för tung. Vad använder/använde ni för babyskydd?

Nä, nu ska jag fortsätta mysa i soffan. Eller så går jag och lägger mig! Är så jäkla trött!
Nattinatt allesammans!

Mammas prins ❤️