tintinisabella

Ludde börjar bli stor
Idag kan jag klassas som en utvilad mamma =) Dock sovit på soffan men ändå. Ludvig sover ÄN!? Så alltså.. För att lösa en ganska så tuff grej som att behövt gå upp mellan 4.30-5.30 nu i några veckor, 1,5 månad kanske, så var inte problemet svårare än att flytta honom till ett eget rum?! Alltså hallå! Han sover ÄN?! ;p. Gosunge! Han måste ju ha störts av mig och Linus när han vaknat till innan. Melker har fått sova i sitt nya rum, vill säga mitt och Linus förra. Jag och Linus har flyttat ner i källaren. Mysigt =) Så idag styr bilen ut mot IKEA och köpa lite smågrejer till våra nya rum.
 
Annars, helgen har varit underbar! Överraskade Linus i lördags em med att åka iväg, lämnade barnen hos min mamma. Skulle egentligen bara varit där i 2 h. Men Linus frågade om dom inte fick sova där, och visst fick dom det =) Så vi åkte hem till Linus pappa och styvmamma och drack vin och snackade skit =) Helskoj kväll!
 
Bilder på allas rum kommer upp så fort jag är klar! Nu ska jag klä mig lite tror jag. Ta en kopp kaffe och bara lulla runt här innan det är dags att åka iväg.
Förresten ligger vårt uterumstak inte på uterummet längre. Jäkla storm =(