tintinisabella

8 dagar
1 vecka och 1 dag. SJUKT! Idag känns nerverna i styr & jag har lugnat ner mig sedan onsdagens telefonsamtal. Lokalen vi har hyrt har ändrat sina regler. Dom har höjt priset 500:-, inte så farligt, anledningen till höjningen av priset är för att dom står för städningen dagen efter. Också skitbra ju. MEN det jag blev tosig över är att vi ska vara ute ur lokalen KLOCKAN NIO!!! kl 9 på morgonen. Vi ska ju ändå dit och tömma alla sopor osv. Det är ju en himla tur att vi ska till Spanien om någon vecka så att vi får koppla av där. 
Och efter det telefonsamtalet så kom posten, skivan med vår ingångsmarsch. FEL LÅT! Men tänkte att jaja, jag får väl ha den om jag inte öser sen andra. Dagen efter på morgonen hade Ludvig skrapat hela skivan i golvet! haha! 
Pratade med prästen för att höra så att hon fått in noterna och hindersprövningen. Hon hade semester så dom hade ju såklart inte lämnat noterna till pianisten. Jag hoppas verkligen att han hinner träna in den innan nästa lördag. 
Men jaja, nu ska vi inte fokusera på allt detta. Det är ju ingen undergång direkt, och dagen kommer nog att bli kanon ändå. Är så otroligt tacksam över alla fina människor vi har runt omkring oss som hjälper oss så mycket att få vår stora dag. 
 
Och till en ännu roligare sak, idag när Linus kommer hem går han på semester! Så GLAD! Dessa sista dagarna blir det att inhandla allt det sista. Nu fick jag pirr i magen! :D