tintinisabella

Lördag!
Började dagen med en lchf frukost, bestående av lchfbröd som jag själv "bakar", en burk makrill i tomatsås och 2 st ägg. Kanske ingen lyxfrukost. Godast är det med äggröra och bacon, eller lchf pannkakor! MUMS! Om någon lchfare läser, vad är er frukostfavvo? =) Behöver all inspiration jag kan få, då min fantasi lätt dör ut.
 
Annars så har jag min fine Linus hemma, han har varit i Göteborg och jobbat i veckan och kom hem igår natt.
Är så underbart att se hur glad Melker blir när det är hans pappa som kommer in på morgonen! =) Blr så tomt utan honom här hemma, och sedan är det ganska kämpigt att ta hand om ett litet spädbarn och en 19 månaders trollunge ensam. Jag beundrar verkligen ensamstående föräldrar. Men, allt är väl en vanesak =)
 
Dagen idag har inte så jättemycket att erbjuda. Jag ska till min gamle häst och rida honom en liten stund. Det ska bli sååå kul. Har ju inte ridit sen innan jag blev gravid med Ludvig. Se om man har kvar några ridmuskler ;p. haha!
 
Nä, nu ska jag umgås med la familia innan min store grabb ska nanna middag, eller "daddaa" som han säger!
Linus ska iväg och hämta resten av brädorna till trädäcket, sedan är vårt sommarparadis klart! Nu vill vi ha riktigt sommarväder och en varm pool så man kan bada snart.