tintinisabella

Tänker tillbaka
Hej allihopa!
Har precis druckit julmust och fyfan vad det är gott! Förra veckan när jag och Tina var på Maxi och frågade efter julmust så bara dom skratta åt oss och tyckte vi var helt dumma i huvudet som frågade efter det, så kom jag till mammi och pappi till helgen och dom hade det, så idag på OJ hittade jag! Iih blev jätteglad!!
För två år sedan när jag och Sassa började umgås jättejättemycket med Chrolle och Mazze så var fan julmust det enda vi drack! Så det påminner om den tiden nu pga det ;P. och det var roliga tider.
Det var fest vartenda helg och på vardagskvällarna när Mazze och Chrolle kommit hem från jobb var det filmmys. Hade typ alltid kul! Men som sagt, det är 2 år sen och alldeles för mycket hinner hända på ett år. Tiden bara flyger förbi. Men jag tror att det beror på att vi aldrig stannar upp och tänker på vart vi är i livet, ser oss omkring och uppskattar varje dag. I och med att man alltid säger att det går så fort  så borde man nog ta till vara mer på allt omkring en, göra det man tycker är kul, umgås med vänner som uppskattar dig. Det är vi alldeles för dåliga på. Eller ja, jag iallafall..
Nä nu ska jag umgås med Lexibus innan jag beger mig till jobb.. Ha en bra dag!