tintinisabella

en toppendag ♥
 Nu är det dags att avrunda en dag som varit hur bra som helst =)
Linus började senare idag, så jag kunde börja min dag på gymmet imorse. Så himla skönt att göra det på morgonen. Därefter åkte Linus till jobb och min syster med barn kom hit och mös =)
När de åkt packade jag och pojkarna in oss i bilen och åkte till Anna & Leif på middag och skitsnack, fick se fina bilder från deras tripp till Florida. Alltså, jaaa, jag vill dit någon gång i mitt liv! Måste få se allt =)
 
Vi fick även plockat en del från deras förråd. Tog med mig 2 byråer som jag ska slipa och måla om vita, får hoppas att det blir bra =), vill ju lära mig att kunna göra sådana saker själv. Är medlem på en sida på facebook, "återbruka mera", älskar sidan, men jag får ju prestationsångest. Folk gör så fantastiskt fina saker av grejer som jag aldrig hade kunnat se som fina. Helt galet. Önskar att man själv hade den fantasin. Eller jag kan ju tänka mig typ hur jag vill ha det, men inte HUR jag ska göra det. Förstår ni? =)

Men nu ska jag lära mig i alla fall. Det är ju inte så att jag köper en massa dyra, fina saker som jag sedan ger mig på som projekt. Jag måste ju börja någonstans. Right? =)
 
Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan. Linus är antagligen ledig imorgon, så min dag ska börja på gymmet imorgon med. Sedan blir det familjedag. Förutom lite senare på e.m då jag ger mig iväg på lite möten =)
 
Nattinatt allesammans!
 
 
 
Hade först någon mysig timme med minstingen och Lexi imorse ♥