tintinisabella

En dag på Sibirien
Torsdag morgon och veckorna tycks gå i en jäkla fart! Helt ärligt går det mycket fortare när man går i skolan än när man jobbar.. Antar väl att det har med inlämningsarbeten, prov osv att göra.

Idag står det skola på schemat, historia och engelska. Därefter hem och svira om för att sedan bege sig på inredningsparty, hade tänkt hinna pussa på Linus i dörren också ;).
 
Igår slutade det med att jag packade in barn och hund i bilen och åkte ut till en strand i Ängelholm, Sibirien. Där var väldit mysigt, Lexi sprang lös en pytteliten stund, så hon fick jaga lite pinnar i vattnet, vi plockade stenar, snäckor och lite pinnar. Efter att ha hängt på stranden en stund så gick vi och tittade på "UFO't". Minns så väl när jag var liten och vi gick dit med mormor och morfar och det var ju så spännande. Helt klart ett vinnande koncept i mina barns ögon. Passande nog hörde vi flygplan flyga över himlen när vi var på väg därifrån, då sa ju Melker att det var rymdvarelserna som flög där ifrån.. Han t.om såg något svart flyga iväg sa han ;). Barn och deras fantasi. I vilken fall som så hade vi en jättemysig f.m tillsammans. På eftermiddagen kom Gry hit på fika, och det slutade med att hon var kvar hela kvällen och åt räkor här. Var jättekul att träffa henne, det händer ju inte superofta =/
 
Dags att slänga på sig ett ansikte här hemma, barnen ska till dagis om 45 minuter. och här sitter vi alla i pyjamas i lugn och ro.. När blev jag en sån här tidoptimist? Ha en kanondag!
 
Känner man någon gång sig rastlös när solen står på
nu under vintern så tipsar jag absolut om att åka in till stranden.
Barnen älskade det! Lexi med =D
Jag och Gry var lite för sugna på räkor igår, så de hann inte riktigt tina... Så vi fick till slut hälla
varmvatten över alla räkor,då tinade de på en halv sekund ;p.