tintinisabella

dagis och sånt!
Oj, vad kass jag varit på att uppdatera.. Jag glömmer ständigt bort bloggen ;p.
 
Iallafall, så har här inte hänt så mycket sedan sist. Magen den växer, likaså gör Melker. Tänk att min lillkille snart är 14 månader.. Jag skickade in blanketten om dagis häromdagen. Och JA, jag har tagit det beslutet, att även att jag ska vara hemma snart igen med en liten knoddis, så bestämde jag mig ändå för att Melker ska få gå på dagis 15 h/veckan.. Och NEJ, det är inte för min skull, utan faktiskt för Melkers. Jag tror han kommer att älska att få komma dit några timmar och få busa av sig med andra barn. Speciellt den första tiden med den lill*.
Förut var det självklart för mig att jag absolut inte skulle sätta lilleman på dagis förrän nästa barn skulle börja. Men jag har ändrat mig helt. Dels för att nästa barn behöver egentid med mamma och att Melker helt enkelt får komma iväg och busa och ha skoj. Att jag sätter honom på dagis betyder ju absolut inte att jag inte ska göra saker med honom heller. När han kommer hem ska vi busa ihop också! =) Min lille kille börjar bli "stor" och borde få skaffa sig lite nya vänner och lära sig hur man är i det sociala =). Det gör barn bättre ihop med andra barn, än tillsammans med sin mamma alltid! =) Tror att barn mår bäst av det! Och ja, jag är fortfarande jätteorolig och nervig i kroppen över detta.. MEN, jag litar på min magkänsla att det kommer bli bra! =)
 
Förresten, renoveringen är klar. Japp, vi kunde inte hålla oss.. Nytt golv lagt, ny vägg, en vägg riven, panel och nya lister! Här är så fint och min älskade är så duktig! Har även beställt nya gardiner från Jotex, de kommer i början på veckan, och jag läääängtar! =))
 
vad tycks?
 
Öljettkappa Ardis