tintinisabella

för varje graviditet
Det är egentligen ganska märkligt att jag för varje graviditet känner mig mer pigg än den förra.
När jag väntade Melker kände jag mig stor, sååå stor! Och ja, det var jag ju. Vätskefylld och vacker.. Med Ludvig kände jag mig stor, men inte lika stor som med Melker, och nu denna gravidteten så känner jag mig lättare än med Ludvig. Man är ju igång så mycket mer denna gravidteten än den första. När jag blev havandeskapsledig med Melker så sov jag mycket längre om dagarna och åt en massa gotter. Denna graviditeten faller det ganska naturligt att man äter mer regelbundet och rör sig mer eftersom att jag har 2 ganska aktiva pojkar. Förutom att jag är ute med pojkarna så satsar jag på att ta egentid i skogen med hunden varje morgon när jag lämnat pojkarna på förskolan. Så himla skönt. Då brukar vi gå en runda som tar ca 1 h, mitt ute i skogen.
 
Idag gjorde jag samma sak, traskade på i skogen med Bus, därefter hem och duschade henne, då hon rullade sig i.... bajs!! Så jädrans räligt!
Efteråt begav jag mig till affären och handlade, och nu sitter jag i soffan en stund innan det är dags att kocka ihop lite lunch. Tänker nog ta det lugnt ett tag nu tills grabbarna kommer hem igen, sen är det fullt ös!