tintinisabella

Mer bröllops-shopping
I förrgår var jag på Väla med Josse där jag provade min vigselring, den satt som en smäck och jag kan knappt bärga mig efter att få se det färdiga resultatet!
Efter att vi strosat på Väla ett tag så mötte jag upp mamma på Ikea för lite lunch och ännu mer bröllops-shopping. Blev en hel del knoppa-lakan, samt resten av champagneglasen.Känns så skönt när man kan börja bocka av en massa grejer från shopping-listan!
Igår var egentligen dagen då vi skulle ha gift oss, men jag är väldigt glad över att vi valde att skjuta fram det. Dels för vädrets skull & för ekonomins skull =) Vädret igår var väl inte fy skam, men det är ju så himla kallt!! Ingen maj-värme över huvudtaget. Vi får hoppas att augusti leverar riktigt toppenväder, och gör det inte det, så är jag antagligen precis lika lycklig ändå. 
 
Annars då, min mors-dag har jag hittills firat i min ensamhet. Linus drog iväg till busfabriken med pojkarna innan jag hunnit slå upp ögonen idag, och alldeles strax ska jag bege mig till jobb. Sista jobb-dagen innan jag är ledig en himla massa dagar =) Jag jobbar bara 2 dagar denna veckan, så oj vad jag ska umgås med mina grabbar då! =) 
 
Nu är det dags att styra bilen mot jobb! =))