tintinisabella

Happy day!
Godmorgon Friyay! 
 
Äntligen fredag, vilket innebär att imorgon bitti behöver vi inte jäkta ur sängen för att köra Melker till skolan och Ludvig till föris, utan vi kan bara ligga och dra oss. För att senare mot lunch tid ungefär bege oss mot Tylösand spahotell!! Bara jag och min Linus <3 Det ska bli underbart att få rå om varandra 1 dygn. Jag tycker att sånt är viktigt, och otroligt skönt att få äta en middag i lugn och ro, prata i lugn och ro och få prata långt ut på natten utan att behöva oroa sig över att bli väckt. Men allt har sin charm, och på söndag kommer vi längta tillbaka hem till alla våra tokstollar. 
 
Men iallafall, idag är det inte lördag, utan fredag. Och denna fredagen ska ockkså bli trevlig. Jag ska börja dagen med en Josse-dejt och ikväll blir det middag tillsammans med föräldrar åt Ludvigs kompis. Ska bli himla skoj! Blir en härlig helg! Hoppas att vädret fortsätter vara såhär underbart <3
 
Många <3 idag, men jag är på så himla bra humör... Av någon anledning. Blandning av att det är fredag, solen skiner och jag är lite stolt över mig själv som dragit ut min försiktiga röv nu två dagar i rad och tränat! Så jäkla kul!
 
 Dagens, och gårdagens frulle:
Havregröt, chiafrön med mandelmjölk! Så gott!