tintinisabella

120305
Det märks på statistiken att man inte bloggar alls ofta längre;p.
Men som ni vet har man fått ganska mycket annat att göra om dagarna! Herregud vad jag älskar mitt liv nu! Min älskade pojkvän, min son och min vovvsing Lexi! Vad vore livet utan er?

Nu har jag gått och blivit genomförkyld. Har haft feber hela helgen, varit täppt i näsan, ont i hals och i huvud... Så himla tråkigt. Så nu har jag tänkt låsa in mig i huset ett par dagar så jag blir frisk snart. Dock får ju lilleman dras med en tradig mamma. Men jag gör så gott jag kan med att aktivera honom! =)
Trots förkylning i helgen har helgen varit helt underbar! I lördags var det ju så underbart väder, så jag och min lille familj var ute i trädgården och mös hela dagen. Melker fick prova gunga för första gången. Han fattade nog inte riktigt vinken och tyckte faktiskt inte att det var så skoj som jag trodde att han skulle tycka ;p.

På kvällen kom min familj och åt grillat och bara mös!
Kommer leva på den dagen länge.. Det var alltför längesedan jag och Linus verkligen tog oss tid till varandra och bara umgicks en hel dag tillsammans.. Vi har varit iväg mycket på olika håll på sistone, då han jobbat och jag och lilleman helt enkelt bara haft andra planer.
Men nu blir det skärpning med det! =))

Nu ska jag försöka slänga i mig något att äta, lilleman vilar middag, och när han vaknar blir det väl high life igen! Ska försöka ta oss ner till affären också. Har en vecka nu helt för mig själv, Linus är iväg och jobbar hela veckan och kommer hem på fredag. Så tråkigt =(