tintinisabella

operation cykling
Efter skola och dagis tog vi en liten övningsrunda på cykel med Ludvig, men tålamodet är kort hos både mig och lillkillen, så efter ett varv runt kvarteret gav vi båda upp för dagen och gick hem och hämtade Lexi och gick en långis, Melker cyklade och Ludvig åkte vagnen. Det här med att lära barn att cykla är en riktig konst och yar en himla lång tid. Får nog överlåta detta år deras kära pappa =)
Vi gick en ganska bra bit för att sedan pausa för lite lekplatshäng, därefter satte vi oss på trädäcket här hemma och åt jordgubbar och ananas. Lite senare kom öven Josse & hennes ungar in på en snabb kopp kaffe =)

Just i detta nu pågår operation läggning. Barnen ligger i sina sängar och några minuter brukar gå åt till att ropa tillbaka mig in på deras rum för fler pussar eller kramar, vilket jag gör några gånger, men efter ett tag är det ju enbart ett sätt för dom att inte somna. Helst av allt vill de att jag ska ligga inne hos dom tills dom somnade, vilket jag vill göra. Men det här med att dela på sig är ju inte det lättaste ;).
 
Nu sitter jag iallafall placerad i soffan och ska plugga lite sociologi, samt mejla iväg något mejl till någon högstadie skola dit jag hoppas få komma och dela ut lite enkäter.
Sitter liksom lite fast i detta arbetet och vet inte vilka ändar jag ska dra i.. Ber till högre makter att jag bara ska ta mig igenom det iallafall.. Får väl sätta igång nu så att jag kommer någon vart iallafall, i bakgrunden får halv åtta hos mig hålla mig sällskap =D