tintinisabella

Det lossnade
Hej!
Det går mellan gångerna minsann, men sånt får det vara =) 
Här är iallafall allt bra, Linus körde precis Melker till skolan, där det ska vara halloweenfest nu på dagen och ikväll är det Melkers allra första skoldisco! Jag minns mina egna skoldisco, så det känns galet kul! 
 
Förresten, idag blev jag GLATT överraskad, jag kämpar ju på med viktväktarna, och idag, efter 3 veckor där vågen stått helt stilla, så hade det äntligen försvunnit 0,5 kg. Skillnaden jag gjort är väl att jag varit mer noggrann med att skriva in i appen. Jag har räknat med steksmör och sådant som jag annars kanske är lite snål med. Man vill ju helst inte förlora points till något man inte "äter". Man försöker lura sig själv på något vis, "det som inte skrivs in har man inte ätit", men riktigt så är det ju inte.. tyvärr! I vilket fall som så gav det ju resultat denna veckan. 
 
Nu kommer dock helgen, och det är där som jag väldigt lätt kan falla för frestelser. Vi ska ha gäster ikväll och imorgon ska vi ha halloweenfest med familjen här hemma. Och det är just då som det är svårt att börja leta alternativ till mat som man annars tycker är så himla gott. Just när vi har gäster så älskar jag att bjuda på god mat alltså mat som jag själv ser fram emot att äta. Men det är också mat när pointsen gärna springer iväg. Man vill ju såklart kunna äta mycket mat för få points ;) 
 
Jag får helt enkelt sätta mig och planera idag, skriva in recepten osv så det är helt klart tills ikväll och imorgon =)