tintinisabella

fantastisk möjlighet!
En dag som denna kan bara bli bra! Strålande väder ute, barnen är på gott humör (förutom ett litet bråk med Melker;p), grilla ikväll, massa möten inbokade i veckan, ska träffa Leona & förhoppningsvis Sassa och ha ett möte, blir en bra dag helt enkelt =)!
 
Annars har veckan varit väldigt lugn. Kan inte minnas att vi gjort något speciellt. Jag sa upp mig från jobbet som jag inte ens hann börja på. Inte alls rätt tillfälle i mitt & Linus liv nu att jag ska börja jobba. Jag SKA få igång min verksamhet istället så att jag kan försörja mig på den. Och det ska nog inte bli några som  helst problem =)
 
Det är väldigt intressant nu när man börjar komma in i hur verksamheten fungerar, och hur jäkla bra våra produkter faktiskt är. Och hur mycket folk som VET om att Omega 3 är bra, men inte käkar det, eller hur många som faktiskt gör det. Vissa kan bli chockade över vad kapslarna från apoteket innehåller. Jag vet att jag själv blev det när jag läste innehållsförteckningen.
Vår olja är ju bara av naturliga och fina oljor. Inget konstigt tillgjorde grejer =) Vi har verkligen en produkt att vara galet stolta över.
Förutom oljan så har vi ju vårt alldeles fantastiska kaffe. Så fruktansvärt gott.
Fairtrade kaffe ofc, och 100% kaffebönor. Inget annat i där heller. Det smakar precis så gott som det luktar.
Sedan alla förmåner en kund kan få hos oss är ju helt galet! Jag älskar att verksamma i Zinzino! =)
 
Nä, nog om zinzino och våra produkter. Nu ska jag dra igång den här dagen. Har en del att stå i idag.
Ha en bra dag allesammans, njut av att sommaren äntligen är här. Om något tidigt, men NJUT! ♥
 
Mina fina när Ludvig fyllde 1 år ♥