tintinisabella

sjukhusbesök!
Såja, slänger bara in lite inlägg när jag känner att jag har tid och lust. Och just nu sover mitt lilla hjärta och jag är mer än rastlös!


Igår fick vi åka in till barnakuten med min lille plutt. Han har haft feber sedan i söndags och den har bara stigit. Så jag tyckte ju att den borde ju börja avta om det nu "bara" var feber. Så igår hade han 39 grader, då tröttnade jag och ringde sjukupplysningen som rådde mig att åka in med honom, då de tyckte det verkade som en infektion. Väl inne på lasarettet kollade de hans sänka, samt ett urinprov. Urinprovet tydde inte på några bakterier, men där var äggvita och lite, lite blod. De kollade även i hans hals, öron, fontanell m.m. Men allt annat såg bra ut. Så de misstänkte att det var urinvägsinfektion. Hans sänka låg på 70, stackarn!
Det är minsann inte roligt att se sitt lilla barn ha så hög feber, vara så dåsig, och inte vilja äta eller något! Fyför säger jag bara! Nu ska lilleman gå på penicillin i 10 dagar, samt ska vi på återbesök imorgon för att kolla så att sänkan lägger sig lite. Vi ska även få svar på urinodlingen. Sedan hoppas jag att min lille pojke ska få vara frisk. Han var så duktig igår på lasarettet, han bara skrattade och var bara allmänt lätt för personalen att ha att göra med! Stolt mammi!

Nä, nu hoppas jag snart att Sassa & Saga kommer, sedan ska vi bege oss till BVC där vi ska ha matsamtal. Hoppas vi att Melker gillar lite mat, han har varit ganska kinkig med flaskan nu ett tag. Men det ska han säkert göra! =)
Ha en bra dag allesammans!