tintinisabella

Icas matkasse
Då var det måndag igen & imorgon börjar min utbildning till nagelteknolog :D 
Det ska bli så jäkla kul & jag känner mig så otroligt taggad! Jag letar fortarande efter några frivilliga som kan tänka sig att ställa upp som försökskaniner!? =)
 
Så denna vecka bjuder på jobb & massvis med övning. Helgen blir det också jobb. Längtar så efter en orörd helg. Där jag bara kan mysa med familjen hela dagarna och bara precis göra det som faller oss in. Utan alla måsten. Nu jobbar både jag & Linus i helgen, och sedan jobbar Linu nästa helg, sedan jobbar jag helg igen. Sen är det november.. Veckorna går så himla snabbt. Men bara att bita ihop. Man får försöka pussla ihop lite tid de gånger där det finns tid helt enkelt =)
 
Nu ska jag sätta på mig ett ansikte & dra på mig lite kläder. Sedan åker jag & barnen ut till Maxi för att veckohandla + att hämta ut vår första matkasse från Ica, spännande! Ska bli skoj att testa & skönt att slippa tänka på vad man ska äta till middag. 
Ikväll styr bilen mot jobb!
 
 
I lördags hadr jag & min fina kusin 20+25 års fest! En riktigt lyckad kväll! I present fick vi av min älskade man en weekend till London <3 Så i december beger vi oss =)